Alt, du har brug for at vide om atopisk eksem

Neutral giver i denne artikel svar på de oftest stillede spørgsmål, samt gode tips og råd mod atopisk eksem

Read more »

Børneeksem

Behandling og pleje når dit barn har eksem, Neutral har samlet en række gode her på siden mod børneeksem

Read more »

5 ting, der er gode at vide om dit barns hud

Det kan føles som en udfordring at pleje barnets hud, men det handler i virkeligheden om ganske få facts. Fra følsom hud til eksem – læs, hvad dit barns hud har brug for her.

Read more »

Hudplejetips til følsom hud

Fra kost til hudpleje – læs vores daglige tips til, hvordan du plejer din og din families sensitive hud.

Read more »

Giv dine hudplejerutiner en forårsrengøring

Start foråret med den bedst mulige hudplejerutine. Med disse 3 tips kan du evaluere din hudplejerutine, så du bliver klar til foråret.

Read more »

9 ting, du kan gøre for at hjælpe dit barn med eksem

Eksem er meget almindeligt hos børn – og håndtering af det er lettere, end du måske tror. Her er ni trin, du kan tage for at sikre, at din rutine fungerer optimalt.

Read more »

Gode råd til nybagte mødre: Plej din hud

Pleje af følsom hud som nybagt mor: Læs vores tre bedste tips om tidsbesparende hudpleje med en nyfødt.

Read more »

Det nyfødte barns hud: Liste over tegn på irritation

Silkeblød babyhud er slet ikke så almindelig, som du måske tror. Læs om de forskellige pletter og irritationer, som nyfødte er tilbøjelige til at få i starten.

Read more »

Vaskeråd

Dosér vaskemidlet korrekt. Lad være med at bruge for meget vaskemiddel. Det skader miljøet, og sæberester i tøjet kan give allergi. Den korrekte dosering Lad være med at bruge for meget vaskemiddel. Det skader miljøet, og sæberester i tøjet kan give allergi. Den korrekte dosering afhænger af vandets hårdhed (kalkindhold). Du kan finde information om vandets hårdhed i dit lokalområde på din kommunes hjemmeside.

Read more »

Allergirådgivning

Lider du af hudallergi? Find råd og nyttige tip, der kan hjælpe dig med at reducere risikoen for allergiske reaktioner.

Read more »

Gode råd når dit barn har allergi

Har du et lille barn med astma, allergi eller eksem, så har vi nogle gode råd, du kan følge i hverdagen og når du plejer dit barn.

Read more »

8 ting, du bør vide om psoriasis

Hvad er symptomerne på psoriasis? Smitter psoriasis? I vores basisguide finder du svar på en langt række spørgsmål vedrørende psoriasis. Se guiden her »

Read more »

Forebyg allergi hos børn med særlig risiko

Et barn har særlig risiko for at udvikle allergi, hvis mor, far eller større søskende har eller har haft en lægediagnosticeret allergisk sygdom. Ved allergisk sygdom

Read more »

Ofte stillede spørgsmål om tøjvask

Måden, du håndterer familiens sengetøj, tøj og legetøj på, kan være en stor hjælp i forhold til familiens hudpleje. Vores Ofte stillede spørgsmål kan hjælpe dig med at holde dit vasketøj sikkert for familiens hud.

Read more »

Daglig pleje af små børn

Daglig pleje af små børn. Vinter. En baby bliver ikke snavset eller svedig på samme måde som en voksen. Men sart babyhud skal plejes og holdes øje med

Read more »

Tips til at reducere hudirritation hos børn

Den bedste måde at pleje din families hud på er at hjælpe dem med at undgå irritation i første omgang. Her er 8 tips til at hjælpe dig med at holde dit hus fri for irritationskilder.

Read more »

Allergenliste

Vil du gerne vide mere om allergener? Her er vores allergenliste, som vil hjælpe dig med at forstå, hvad der forårsager reaktioner hos personer med sart hud.

Read more »

Pleje af tør hud

Fra omgivelserne omkring dig til de produkter, du bruger – læs vores råd om, hvordan din daglige rutine kan medføre tør hud.

Read more »

Eksem og dermatitis

Eksem kaldes også dermatitis og dækker over hudlidelser, der giver rød, tør, kløende hud og blærer. Har du haft børneeksem, så har du større risiko for at få

Read more »