Uanset hvor i verden du befinder dig, er foråret normalt lig med én ting: hovedrengøring. Fænomenet forårsrengøring går langt tilbage, men det er ikke kun vores huse, der har godt af en overhaling – når du nu er i gang med at få styr på støvet i hjørnerne af boligen, er det også det perfekte tidspunkt at gennemgå din hudplejerutine. Nu, hvor solen begynder at dukke op igen, og vejret bliver varmere, er det en god idé at revidere dine hudplejevaner, så du kan starte foråret med den bedst mulige rutine.

Reparer skaderne    

Har vintervejet medført irritation på følsomme problemområder? Tiden er inde til at give disse områder lidt ekstra opmærksomhed med en mere fed hud- eller håndcreme i din daglige rutine. Prøv Neutral intensiv repair creme, der lindrer særligt tørre pletter, sprukne hudområder, fx på hænder og albuer, og efterlader huden velnæret og mærkbart blødere.

 

Sæt dig ind i tingene

Benyt lejligheden til at sikre dig, at din hudplejerutine passer optimalt til din hud. Måske har du overset trin, som vil være en fordel at tilføje. Eller måske kan en ny påføringsmetode give dine produkter større effekt: Hvis du fx ikke allerede bruger en skintonic i din daglige hudpleje, kan det være en rigtig god idé. Den kan forberede din hud til fugtighedscremen og gøre makeuppen til en meget bedre oplevelse. Neutral skintonic er blid mod følsom hud, hjælper med at minimere porer og giver en følelse af ren og frisk hud.

 

Opdater din garderobe

Hvis en ny årstid er lig med nyt tøj – eller at grave de gamle klude fra sidste år frem – anbefaler vi altid, at du vasker tøjet i Neutrals vaskemidler, før du bruger dem. Nyt tøj kan indeholde barske kemikalierester fra produktionsprocessen, og tøj, der har været gemt væk, kan have opsamlet støv, som kan irritere følsom hud. En tur i vaskemaskinen vil hjælpe med at fjerne støv og kemikalier og får dit tøj til at føles lige så dejligt, som det ser ud.