Om Neutral

BESKYT DIG OG DIN FAMILIE

Al hud er forskellig, hvilket gør det svært at finde produkter, der yder samme form for beskyttelse og pleje til alle i familien. Her kommer Neutral ind i billedet. Vores mission er at gøre det nemt at tage sig af hele familiens hud; med milde produkter der hjælper med at beskytte al hud mod irritation – fra normal hud, til sensitiv hud, til følsom babyhud, selv eksempræget hud. Med hvert produkt, fra vaskepulver til håndcreme – og alt derimellem – hjælper Neutral dig med at skabe en ren og mild hverdag.

 

OVER 40 ÅRS ERFARING

Neutral startede i Skandinavien for over 40 år siden. I takt med at følsom hud og hudallergier er blevet et voksende problem for børn og voksne, har vi arbejdet for at skabe et udvalg af milde rengørings- og plejeprodukter, der passer til hele familien. Vores produkter er udviklet til alle hudtyper og anbefalet af eksperter. Med udgangspunkt i vores skånsomme formuleringer hjælper vi med at forhindre hudallergier - uden at gå på kompromis med effektiviteten.

 

Neutral Key Visual TIF 5000px - June 2019

 

MILDE KVALITETSPRODUKTER

Vi mener at en god måde at holde dine hudproblemer under kontrol på er at vide nøjagtigt hvad du kommer på din hud. Vi går op i at udvikle milde kvalitetsprodukter, derfor indeholder ingen af vores produkter parfume eller farvestoffer, men de er fulde af gode, virksomme stoffer, der rengør og plejer dit tøj, dig selv og din familie. Du vil derfor aldrig finde unødvendig parfume eller farve i Neutrals produkter, ligegyldigt om det er til huden eller husholdningen. Med de mest essentielle ingredienser kan du med ro i sjælen bruge Neutrals produkter til hele familien. Milde og effektive; til alle hudtyper.

 

UDVIKLET MED EKSPERTER

Vi har udviklet vores produkter i tæt arbejde med allergi- og astmaorganisationer i Danmark, Norge og Sverige, så de passer til selv den mest følsomme hud. Vi er heldige at arbejde sammen med mange respekterede partnere; herunder Astma-Allergi Danmark, som vi har samarbejdet med i over 25 år. Med disse partnere ved vores side, har vi stået på frontlinjen indenfor hudpleje for at udvikle rene, milde produkter, der kan holde din og din families hud blød og reducere risikoen for allergi og overfølsomhed.

 

Neutral Key Visual TIF 5000px - June 2019

 

FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED

Ligesom det er vigtigt for os at vores produkter har en positiv effekt på din hud, er det også vigtigt at vi har en positiv effekt på planeten. Derfor stræber vi efter at bruge ikke-skadelige kemikalier samt at udnytte vores energi så godt så muligt – faktisk er al vores vaskemiddel produceret ved brug af 100% vedvarende energi. En del af vores produkter er tilgængelige i genopfyldelig emballage, med 80% mindre plastik end standard emballage, og vi arbejder hårdt på at bruge genbrugeligt plastik til flaskerne anvendt til en stor del af vores produkter.