Om Neutral

BESKYT DIG OG DIN FAMILIE

Al hud er forskellig, hvilket gør det svært at finde produkter, der yder samme form for beskyttelse og pleje til alle i familien. Her kommer Neutral ind i billedet. Vores mission er at gøre det nemt at tage sig af hele familiens hud; med milde produkter der hjælper med at beskytte al hud mod irritation – fra normal hud, til sensitiv hud, til følsom babyhud, selv eksempræget hud. Med hvert produkt, fra vaskepulver til håndcreme – og alt derimellem – hjælper Neutral dig med at skabe en ren og mild hverdag.

 

 

Neutral universal rengøringsspray er effektiv mod snavs og efterlader ingen striber, er parfumefri og mindsker risikoen for hudallerg

 

 

UDVIKLET MED EKSPERTER

Vi har udviklet vores produkter i tæt arbejde med allergi- og astmaorganisationer i Danmark, Norge og Sverige, så de passer til selv den mest følsomme hud. Vi er heldige at arbejde sammen med mange respekterede partnere; herunder Astma-Allergi Danmark, som vi har samarbejdet med i over 25 år. Med disse partnere ved vores side, har vi stået på frontlinjen indenfor hudpleje for at udvikle rene, milde produkter, der kan holde din og din families hud blød og reducere risikoen for allergi og overfølsomhed.

 

Med 0% unødvendige tilsætningsstoffer giver Neutral din hud de bedste forudsætninger for ikke at udvikle hudallergi