Produkter

Filter

Se
Filtrer efter
0 produkt

Mild baby shampoo En mild shampoo, der er skånsom mod din babys sensitive hud – det perfekte valg for en mild hårvask.

Plejende babyolie til din babys sensitive hud. En babyolie fra Neutral efterlader din babys hud blød og sund. Læs mere om vores babyolie her.

Holder dit hvide tøj hvidt Holder dit vasketøj hvidt og rent og hjælper din hud med at beskytte den mod hudirritationer.

Passer på dit sartere tøj Vores skånsomme uldvask skåner både din hud og dit uld- og silketøj.

Holder sort tøj sort Et mildt og effektivt flydende vaskemiddel der bevarer sort tøj sort længere, mens det hjælper dig med beskytte din hud mod irritation.

En effektiv og parfumefri pletfjernerspray. Specielt udviklet til at fjerne pletter fra rester af babymad, græs og fedt.

Dette flydende vaskemiddel er udviklet med fokus på din hud og hjælper med at bevare farverne på dit kulørte tøj og fjerner pletter.

Mild og effektiv shampoo uden parfume eller farvestoffer Renser skånsomt håret og efterlader det sundt og let at rede ud. Velegnet til alle hår- og hudtyper og hjælper med at minimere risikoen for hudirritationer og allergi.

Fugter håret og gør det lettere at rede ud Dermatologisk testet, og passer til alle hår- og hudtyper. Efterlader dit hår fugtet og sundt.

Mild og rensende shampoo til børn Shampoo til børns sensitive hud. Perfekt til daglig brug.

Til bad/skumbad til børns sarte hud En mildt og effektivt badesæbe, som er specielt udviklet til dit barns sensitive hud.

Neutrale Duo Caps Hvid Vaskekapsler er effektive til at rengøre og samtidig bevare farverne i dit tøj. Parfumefri og udviklet til sensitiv hud.

Neutral universal rengøringsspray er effektiv mod snavs og efterlader ingen striber. Parfumefri og minimere risikoen for hudallergi.

Neutral er specielt udviklet til sensitiv hud. Maskinopvasketabs specielt udviklet til sensitiv hud.

Neutrale Duo Caps Kulørt Vaskekapsler er effektive til at rengøre og samtidig bevare farverne i dit tøj. Parfumefri og udviklet til sensitiv hud.

Neutral universal rengøringsspray er effektiv mod snavs og efterlader ingen striber. Parfumefri og minimere risikoen for hudallergi.

Mild shampoo som bekæmper skæl Specielt udviklet til at rense dit hår og hovedbund og forebygge for skæl, samtidig med at den er blid mod din hud.

Mild shampoo med balsameffekt Gør det nemt for dig at pleje dit hår på en mild måde – passer til alle hudtyper, selv sensitiv hud.

Et vaskepulver specielt udviklet til dit hvide tøj og designet til alle hudtyper – ligegyldigt om du har sensitiv hud, eller blot foretrækker en blidere vask.

Et koncentreret vaskepulver til dit farvede tøj. Indeholder kun milde ingredienser, der er blide mod din hud og bevarer farverne længe.

Hold dit tøj blødt og din hud i balance med Neutral Skyllemiddel. 0% parfume og 0% farvestoffer. Klik og læs mere om skyllemiddel

Parfumefri universalvaskepulver du trygt kan vaske dit tøj med Designet til at passe på hele din families vasketøj og hud. Den milde formulering i dette parfume-fri vaskepulver er dermatologisk testet og godkendt, hvilket gør det effektive vaskepulver til en god måde at tage hånd om hele familiens vaskebehov – selv for svære pletter og sensitiv hud.

Minimere mærker på tøjet En mild antiperspirant specielt udviklet til at beskytte dig mod sved og hvide pletter eller gule mærker på tøjet.

Blød plejende body cream En body creme der giver fugt til alle områder på kroppen, mens den beskytter mod hudirritation.

En mild roll-on anti-perspirant specielt udviklet til at beskytte dig mod sved og mod hudirritationer.

Parfumefri fugtighedscreme der er mild nok til selv den mest følsomme hud, men er også ekstra fed til meget tør hud eller problemhud.

Parfumefri shower gel til sensitiv hud En mild og effektivt badesæbe, som er specielt udviklet med en skånsom formulering til sensitiv hud.

En intimsæbe til alle hudtyper. Neutral Intimsæbe vasker rent uden at udtørre og forstyrre hudens naturlige barriere. Klik og læs mere her.

Neutral flydende håndsæbe er effektiv mod bakterier, skift og snavs. Håndsæben er særligt velegnet til dig med sensitiv hud. Læs mere og se udvalg her

En mild anti-perspirant specielt udviklet til at beskytte dig mod sved uden at give dig hvide pletter eller gule mærker på tøjet.

En fugtgivende bodylotion til daglig brug. 0% pargume og 0% farvestoffer. Plej din hud med Neutral bodylotion. Klik og læs mere om body lotion

Fugtgivende hånddesinfektions gel til dine hænder Dræber 99.9 % af alle bakterier og vira uden at udtørre eller irritere huden.

En parfumefri roll-on til alle hudtyper En mild roll-on antiperspirant specielt udviklet til at beskytte dig mod sved og mod hudirritationer.

Brug for en god håndcreme? Vælg Neutral Håndcreme, som er en effektiv, lindrende og fugtgivende håndcreme til tørre hænder. Læs mere her

Minimere mærker på tøjet En mild antiperspirant specielt udviklet til at beskytte dig mod sved og hvide pletter eller gule mærker på tøjet.

Sæbe til sensitiv hud Renser nænsomt din hud og efterlader den med en ren og frisk følelse efter hver vask.

Plej din hud mens du sover med denne milde natcreme, der er udviklet specielt til at hjælpe med at minimere risikoen for hudirritation.

Læs mere om Neutral ansigtsrens, som effektivt renser og fjerner urenheder. Perfekt til enhver Face Wash rutine. Ansigtsrens uden parfume og farvestof

Plejende ansigtscreme til sensitiv hud En let dagcreme der passer til alle hudtyper.

Neutral er specielt udviklet til sensitiv hud. Neutral opvaskemiddel er et allergivenlig og parfumefri opvaskemiddel. Effektiv mod snavs og madrester.

Spørgsmål om vores produkter

  • Vi er her for at hjælpe dig med at skabe et hjem og en livsstil uden hudallergi. Uanset om du skal pleje normal til følsom hud, sensitiv babyhud eller en hud med tendens til eksem, har vi udviklet milde husholdningsprodukter og produkter til personlig pleje.

  • Et allergen er et stof, der kan forårsage en allergisk reaktion. Alle vores kroppe er forskellige: Hos nogle kan immunsystemet opfatte et stof som et 'fremmedlegeme' eller en 'farlig' trussel, mens andre slet ikke vil opleve en allergisk reaktion. Typiske allergener omfatter: parfume og duftstoffer, konserveringsmidler, dyrepels, støv, fødevarer (såsom mælk og hvede), pollen og topisk medicin.

  • Hvis et allergen kommer ind i kroppen, udløser dit immunsystem en antistofrespons. Antistofferne binder sig til specielle celler, vigtigst heraf mastcellerne. Når antistofferne kommer i kontakt med allergenet, frigiver mastcellerne deres egne stoffer, herunder histamin. Dette forårsager ubehagelig hævelse og inflammation i det omgivende væv – og det er din allergiske reaktion. Når irritation forbliver lokalt i ét område af kroppen, er de fleste symptomer fokuseret på den påvirkede del af kroppen (for eksempel hud, luftveje eller øjne).

  • Selv om vores produkter ikke er udviklet til behandling af eksem eller kontaktdermatitis, er vores formler fri for unødvendige tilsætningsstoffer som fx parfume og farvestoffer – hvilket gør dem skånsomme nok til at blive anvendt på hud, der har tendens til eksem. Alle hudtyper kan drage fordel af mildere husholdnings- og kropsplejeformler, da de hjælper med at forebygge hudirritation og hudallergiske reaktioner.