Neutral Produkter

Filter

Se
Filtrer efter
0 produkt

En body creme perfekt til normal eller sensitiv hud – og alt derimellem. Giver fugt til alle områder på kroppen, mens den beskytter mod irritation.

En mild roll-on anti-perspirant specielt udviklet til at beskytte dig mod sved og mod hudirritationer.

Denne parfumefri fugtighedscreme er mild nok til selv den følsomme hud, men er også ekstra fed til meget tør eller problemhud.

Skån miljøet for ekstra plastik med en refill-pose af vores milde flydende håndsæbe.

Udviklet til at beskytte dig mod sved og være mild mod din hud under armene.

Dine hænder bliver udsat for meget i løbet af en dag. Vores milde håndsæbe er effektiv mod bakterier, skidt og snavs, og indeholder ikke parfume eller farvestoffer.

En mild anti-perspirant specielt udviklet til at beskytte dig mod sved uden at give dig hvide pletter eller gule mærker på tøjet.

Fugtgivende lotion - kun med de ingredienser, du har brug for.

Lavet kun med de ingredienser du har brug for og ingen af dem du ikke har; specielt udviklet til at være mild mod din hud.

En blid håndcreme med sheabutter, der er specielt udviklet til din hud og til at holde dine hænder bløde og sunde – virker til alle hudtyper.

En mild roll-on anti-perspirant specielt udviklet til at beskytte dig mod sved uden at give dig hvide pletter eller gule mærker på tøjet.

En parfumefri creme anti-perspirant udviklet til den sensitive hud under armene.

Ligegyldigt om du har meget sensitiv hud, eller blot fortrækker en blid vask, så passer vores håndsæbe til dig – renser nænsomt din hud og efterlader den med en frisk følelse efter hver vask.

Vores babyvådservietter er specielt udviklet med en mild formulering som er dermatologisk testet og hjælper med at nedsætte risikoen for irritation.

En mild shampoo, der plejer din babys sensitive hud – det perfekte valg for en mild hårvask.

Vores fugtgivende babyolie hjælper med at holde din babys sensitive hud i balance, sund og fri fra irritation.

Shampoo til børns sensitive hud, perfekt til daglig brug.

Et mildt og effektivt skumbad, som er specielt udviklet til dit barns sensitive hud.

Hold dit tøj blødt og din hud i balance med vores specielt udviklede skyllemiddel.

Hold dit vasketøj hvidt og rent og hjælp din hud med at beskytte den mod hudirritationer.

Vores vaskekapsler giver en pålidelig vask til alt dit kulørte tøj, håndklæder og sengetøj.

Designet til at passe på hele din families vasketøj og hud. Den milde formulering i dette parfume-fri vaskepulver er dermatologisk testet og godkendt, hvilket gør det effektive vaskepulver til en god måde at tage hånd om hele familiens vaskebehov – selv for svære pletter og sensitiv hud.

Vores skånsomme uldvask passer på både dig og dit uld- og silketøj.

Vores vaskekapsler giver en pålidelig vask til alt dit hvide tøj, håndklæder og sengetøj.

Vores opvaskemiddel er designet så alle kan vaske op – lige meget hvilket hudtype du har. Effektiv mod fedt og madrester, mild mod huden.

Vores milde flydende vaskemiddel holder dit vasketøj sort, mens det hjælper dig med beskytte din hud mod irritation.

En effektiv og parfumefri pletfjernerspray. Specielt udviklet til at fjerne pletter fra rester af babymad, græs og fedt.

Dette milde flydende vaskemiddel hjælper dit tøj med at holde farverne, samt hjælper med at minimere risikoen for allergiske hudreaktioner.

Et vaskepulver specielt udviklet til dit hvide tøj og designet til alle hudtyper – ligegyldigt om du har sensitiv hud, eller blot foretrækker en blidere vask. Indeholder ikke nogle unødvendige ingredienser og efterlader dit tøj og sengetøj lyst, rent og lækkert.

Plej din hud mens du sover med denne milde natcreme, der er udviklet specielt til at hjælpe med at minimere risikoen for hudirritation.

Neutral 3-i-1 Micellar Water plejer din hud ved at bruge den specielle micellar-teknologi, der renser og efterlader din hud ren og fugtet.

En mild ansigtsvask som renser og fjerner urenheder – kan bruges hver dag både morgen og aften.

Vores ansigtsservietter fjerner makeup, selv vandfast mascara, og er milde mod øjne og sensitiv hud. Velegnet til hverdagsbrug for alle hudtyper. Efterlader en ren, frisk og blød fornemmelse.

Vores shampoo renser skånsomt håret og efterlader det sundt og let at rede ud. Velegnet til alle hår- og hudtyper og hjælper med at minimere risikoen for hudirritationer og allergi.

Den milde anti-skæl shampoo er specielt udviklet til at rense dit hår, samt være blid mod din hud.

Neutral Balsam er dermatologisk testet og godkendt, og passer til alle hår- og hudtyper. Efterlader dit hår fugtet og sundt.

Vores 2-i-1 shampoo gør det nemt for dig at pleje dit hår på en mild måde – passer til alle hudtyper, selv sensitiv hud.

Et koncentreret vaskepulver til dit farvede tøj. Indeholder kun milde ingredienser, der er blide mod din hud og efterlader dit tøj farverigt.

Lavet kun med de ingredienser du har brug for, og ingen af de du ikke har; specielt udviklet til at være mild mod din hud.

Neutral hånddesinfektions gel dræber 99,9 % af alle bakterier og vira uden at udtørre eller irritere huden. Tilsat glycerin og B3-vitamin for optimal fugt til huden. Specielt udviklet til følsom hud.

Spørgsmål om vores produkter

  • Vi er her for at hjælpe dig med at skabe et hjem og en livsstil uden hudallergi. Uanset om du skal pleje normal til følsom hud, sensitiv babyhud eller en hud med tendens til eksem, har vi udviklet milde husholdningsprodukter og produkter til personlig pleje.

  • Et allergen er et stof, der kan forårsage en allergisk reaktion. Alle vores kroppe er forskellige: Hos nogle kan immunsystemet opfatte et stof som et 'fremmedlegeme' eller en 'farlig' trussel, mens andre slet ikke vil opleve en allergisk reaktion. Typiske allergener omfatter: parfume og duftstoffer, konserveringsmidler, dyrepels, støv, fødevarer (såsom mælk og hvede), pollen og topisk medicin.

  • Hvis et allergen kommer ind i kroppen, udløser dit immunsystem en antistofrespons. Antistofferne binder sig til specielle celler, vigtigst heraf mastcellerne. Når antistofferne kommer i kontakt med allergenet, frigiver mastcellerne deres egne stoffer, herunder histamin. Dette forårsager ubehagelig hævelse og inflammation i det omgivende væv – og det er din allergiske reaktion. Når irritation forbliver lokalt i ét område af kroppen, er de fleste symptomer fokuseret på den påvirkede del af kroppen (for eksempel hud, luftveje eller øjne).

  • Selv om vores produkter ikke er udviklet til behandling af eksem eller kontaktdermatitis, er vores formler fri for unødvendige tilsætningsstoffer som fx parfume og farvestoffer – hvilket gør dem skånsomme nok til at blive anvendt på hud, der har tendens til eksem. Alle hudtyper kan drage fordel af mildere husholdnings- og kropsplejeformler, da de hjælper med at forebygge hudirritation og hudallergiske reaktioner.