Neutral Producker

Produkter

( 34 )
Neutral Anti-perspirant Roll-on Deodorant er specielt udviklet til følsom hud og reducerer sved og dårlig lugt i op til 48 timer samtidig med, at den skåner huden. Neutral Anti-perspirant Roll-on er udviklet med henblik på at beskytte din hud mod allergi og irritation, så formlem er skabt med 100% biologisk nedbrydelige ingredienser, parfumefri og indeholder hverken alkohol eller farvestoffer. Men selv om den er mild mod huden, er den stadig kraftig nok til at holde dig frisk hele dagen.
Mild og effektiv shampoo uden parfume eller farvestoffer Renser skånsomt håret og efterlader det sundt og let at rede ud. Velegnet til alle hår- og hudtyper og hjælper med at minimere risikoen for hudirritationer og allergi.
Mild shampoo med balsameffekt Gør det nemt for dig at pleje dit hår på en mild måde – passer til alle hudtyper, selv sensitiv hud.
Parfumefri shower gel til sensitiv hud En mild og effektivt badesæbe, som er specielt udviklet med en skånsom formulering til sensitiv hud.
Mild shampoo som bekæmper skæl Specielt udviklet til at rense dit hår og hovedbund og forebygge for skæl, samtidig med at den er blid mod din hud.
Plejende ansigtscreme til sensitiv hud En let dagcreme der passer til alle hudtyper.
Neutral Antiperspirant Spray Original er en Aerosol antiperspirant specielt udviklet til følsom hud, som reducerer sved og dårlig lugt i op til 24 timer samtidig med, at den skåner huden. Neutral Anti-perspirant er udviklet med henblik på at beskytte din hud mod allergi og irritation, så formlem er parfumefri og indeholder hverken alkohol eller farvestoffer.
Dette flydende vaskemiddel er udviklet med fokus på din hud og hjælper med at bevare farverne på dit kulørte tøj og fjerner pletter.
Holder dit hvide tøj hvidt Holder dit vasketøj hvidt og rent og hjælper din hud med at beskytte den mod hudirritationer.
Holder sort tøj sort Et mildt og effektivt flydende vaskemiddel der bevarer sort tøj sort længere, mens det hjælper dig med beskytte din hud mod irritation.
Passer på dit sartere tøj Vores skånsomme uldvask skåner både din hud og dit uld- og silketøj.
Neutral er specielt udviklet til sensitiv hud. Neutral opvaskemiddel er et allergivenlig og parfumefri opvaskemiddel. Effektiv mod snavs og madrester.