Neutral Produkter

Filter

Se
Filtrer efter
0 produkt

Neutral Micellar Vand 3-i-1 renser og opfrisker din hud ved at bruge den specielle micellar-teknologi, der renser og efterlader din hud ren og fugtig.

Skån miljøet for ekstra plastik med en refill-pose af vores milde flydende håndsæbe.

Efterlad dit hår fugtet og sundt, og din hud fri fra tørhed med denne balsam. Neutral Balsam er dermatologisk testet og godkendt, samt et mildt valg til alle hår- og hudtyper.

Shampoo til børns sensitive hud, perfekt til daglig brug.

Vores skånsomme uldvask passer på både dig og dit uld- og silketøj. Den er specielt udviklet med en særlig formulering som reducerer risikoen for allergi og overfølsomhed for dig med sensitiv hud.

Et koncentreret vaskepulver til dit farvede tøj. Indeholder kun milde ingredienser, der er blide mod din hud og efterlader dit tøj farverigt.

Hold dit tøj blødt og din hud behagelig med vores specielt udviklede skyllemiddel.

Hold dit vasketøj hvidt og rent og hjælp din hud med at beskytte den mod hudirritationer. Velegnet hvis du har sensitiv hud, eller blot fortrækker en blidere vask.

Vores vaskekapsler giver en hygiejnisk, pålidelig vask til alt dit kulørte tøj, håndklæder og sengetøj. Udviklet med 0 % parfume og 0 % farve, er den milde formulering et ideelt valg, hvis du har sensitiv hud, tilbøjelighed til allergi, eller bare foretrækker en mildere vask.

Dette milde flydende vaskemiddel hjælper dit tøj med at holde farverne, samt hjælper med at minimere risikoen for allergiske hudreaktioner.

Designet til at passe på hele din families vasketøj og hud. Den milde formulering i dette parfume-fri vaskepulver er dermatologisk testet og godkendt, hvilket gør det effektive vaskepulver til en god måde at tage hånd om hele familiens vaske behov – selv for svære pletter og sensitiv hud.

Vores milde flydende vaskemiddel holder dit vasketøj sort, mens det hjælper dig med beskytte din hud mod irritation.

Vores vaskekapsler giver en hygiejnisk pålidelig vask til alt dit hvide tøj, håndklæder og sengetøj. Designet med en mild formulering, er det et ideelt valg til at pleje hele familien med.

Vores opvaskemiddel er designet så alle kan vaske op – ligemeget hvilket hudtype du har. Effektiv mod fedt og madrester, mild mod huden.

En effektiv og parfumefri pletfjernerspray. Specielt udviklet til at fjerne pletter fra rester af babymad, græs og fedt.

Et vaskepulver specielt udviklet til dit hvide tøj og designet til alle hudtyper – ligegyldigt om du har sensitiv hud, eller blot foretrækker en blidere vask. Vores vaskemidler er parfumefri og specielt udviklet til at holde hvidt tøj hvidt og beskytte følsom hud. Indeholder ikke nogle unødvendige ingredienser og efterlader dit tøj og sengetøj lyst, rent og lækkert.

En body creme perfekt til normal eller sensitiv hud – og alt derimellem. Med en mild formulering giver den fugt til alle områder på kroppen, mens den beskytter mod irritation.

En mild roll-on deodorant specielt udviklet til at beskytte dig mod sved og mod hudirritationer.

Nogle områder har brug for lidt ekstra opmærksomhed. Denne parfumefri fugtighedscreme til sensitiv hud er mild nok til selv den følsomme hud, men er også ekstra fed til meget tør eller problemhud. Udviklet uden parfume eller farvestoffer.

Udviklet til at beskytte dig mod sved og være mild mod din hud under armene.

Dine hænder bliver udsat for meget i løbet af en dag. Vores milde håndsæbe er effektiv mod bakterier, skidt og snavs, og indeholder ikke parfume eller farvestoffer. Efterlader hænderne rene og behagelige – passer til alle hudtyper.

Fugtgivende lotion - kun med de ingredienser, du har brug for.

Lavet kun med de ingredienser du har brug for og ingen af dem du ikke har; specielt udviklet til at være mild mod din hud.

En blid håndcreme med sheabutter, der er specielt udviklet til din hud og til at holde dine hænder bløde og sunde – virker til alle hudtyper.

En parfumefri creme deodorant udviklet til den sensitive hud under armene.

Ligegyldigt om du har meget sensitiv hud, eller blot fortrækker en blid vask, så passer vores sæbe til dig – renser nænsomt din hud og efterlader den med en frisk følelse efter hver vask.

Plej din hud mens du sover med denne milde natcreme, der er udviklet specielt til at hjælpe med at minimere risikoen for hudirritation.

En mild ansigtsvask til at hjælpe med at rense og fjerne urenheder – både morgen og aften.

En mild shampoo, der plejer din babys sensitive hud – det perfekte valg for en mild hårvask.

Vores fugtgivende babyolie hjælper med at holde din babys sensitive hud behagelig, sund og fri fra irritation.

Vores ansigtsservietter fjerner makeup, selv vandfast mascara, og de plejer huden. De er milde mod øjne og sensitiv hud og fantastiske til hurtig rensning af huden. Velegnet til hverdagsbrug for alle hudtyper. Efterlader en ren, frisk og blød fornemmelse.

Den milde skin tonic er specielt udviklet med henblik på din hud – ligegyldigt om den er normal, tør eller sensitive. Denne skin tonic er uden alkohol, indeholder pro-vitamin B5, og velegnet til daglig brug. Din hud vil føles og se sund ud.

Den milde anti-skæl shampoo er specielt udviklet til at rense dit hår, samt være blid mod din hud.

Vores shampoo renser skånsomt håret og efterlader det sundt og let at rede ud. Velegnet til alle hår- og hudtyper og hjælper med at minimere risikoen for hudirritationer og allergi.

Vores 2-i-1 shampoo gør det nemt for dig at pleje dit hår på en mild måde – passer til alle hudtyper, selv sensitiv hud.

Et mildt og effektivt skumbad, som er specielt udviklet til dit barns sensitive hud.

Vores babyvådservietter er specielt udviklet med en mild formulering. Da de er både dermatologisk testede og godkendte, hjælper de med at nedsætte risikoen for irritation, og er egnet til at holde din babys hud ren, sund og behagelig.

Et mildt babyskumbad- og vaskegel, der hjælper med at rense din babys sarte hud, samt med at undgå risiko for irritation - specielt fremstillet til daglig brug.

Spørgsmål om vores produkter

  • Vi er her for at hjælpe dig med at skabe et hjem og en livsstil uden hudallergi. Uanset om du skal pleje normal til følsom hud, sensitiv babyhud eller en hud med tendens til eksem, har vi udviklet milde husholdningsprodukter og produkter til personlig pleje.

  • Et allergen er et stof, der kan forårsage en allergisk reaktion. Alle vores kroppe er forskellige: Hos nogle kan immunsystemet opfatte et stof som et 'fremmedlegeme' eller en 'farlig' trussel, mens andre slet ikke vil opleve en allergisk reaktion. Typiske allergener omfatter: parfume og duftstoffer, konserveringsmidler, dyrepels, støv, fødevarer (såsom mælk og hvede), pollen og topisk medicin.

  • Hvis et allergen kommer ind i kroppen, udløser dit immunsystem en antistofrespons. Antistofferne binder sig til specielle celler, vigtigst heraf mastcellerne. Når antistofferne kommer i kontakt med allergenet, frigiver mastcellerne deres egne stoffer, herunder histamin. Dette forårsager ubehagelig hævelse og inflammation i det omgivende væv – og det er din allergiske reaktion. Når irritation forbliver lokalt i ét område af kroppen, er de fleste symptomer fokuseret på den påvirkede del af kroppen (for eksempel hud, luftveje eller øjne).

  • Selv om vores produkter ikke er udviklet til behandling af eksem eller kontaktdermatitis, er vores formler fri for unødvendige tilsætningsstoffer som fx parfume og farvestoffer – hvilket gør dem skånsomme nok til at blive anvendt på hud, der har tendens til eksem. Alle hudtyper kan drage fordel af mildere husholdnings- og kropsplejeformler, da de hjælper med at forebygge hudirritation og hudallergiske reaktioner.