Produkter

Filter

Se
Filtrer efter
0 produkt

En mild roll-on anti-perspirant specielt udviklet til at beskytte dig mod sved og mod hudirritationer.

Til hud der har behov for ekstra pleje Parfumefri fugtighedscreme der er mild nok til selv den mest følsomme hud, men er også ekstra fed til meget tør hud eller problemhud.

En mild håndsæbe til sensitiv hud Effektiv mod bakterier, skidt og snavs, og indeholder ikke parfume eller farvestoffer.

En mild anti-perspirant specielt udviklet til at beskytte dig mod sved uden at give dig hvide pletter eller gule mærker på tøjet.

Fugtgivende lotion til daglig brug Fremstillet til daglig brug med en særlig formulering til følsom hud.

Effektiv, lindrende og fugtgivende håndcreme En blid håndcreme med sheabutter, der er specielt udviklet til din hud og til at holde dine hænder bløde og sunde – virker til alle hudtyper.

Skånsomme vådservietter til sensitiv hud Babyvådservietter der er specielt udviklet med en mild formulering som er dermatologisk testet og hjælper med at nedsætte risikoen for irritation.

Mild baby shampoo En mild shampoo, der er skånsom mod din babys sensitive hud – det perfekte valg for en mild hårvask.

Plejende olie til babyers sensitive hud Fugtgivende babyolie der hjælper med at holde din babys sensitive hud i balance, og modvirker tør hud.

Mildt skyllemiddel Hold dit tøj blødt og din hud i balance med Neutral skyllemiddel

Holder dit hvide tøj hvidt Holder dit vasketøj hvidt og rent og hjælper din hud med at beskytte den mod hudirritationer.

Passer på dit sartere tøj Vores skånsomme uldvask skåner både din hud og dit uld- og silketøj.

Holder sort tøj sort Et mildt og effektivt flydende vaskemiddel der bevarer sort tøj sort længere, mens det hjælper dig med beskytte din hud mod irritation.

En effektiv og parfumefri pletfjernerspray. Specielt udviklet til at fjerne pletter fra rester af babymad, græs og fedt.

Holder farverne flotte på dit kulørte tøj Dette milde flydende vaskemiddel hjælper dit tøj med at bevare farverne, samt hjælper med at minimere risikoen for allergiske hudreaktioner.

Plejende natcreme til sensitiv hud Plej din hud mens du sover med denne milde natcreme, der er udviklet specielt til at hjælpe med at minimere risikoen for hudirritation.

Plejende ansigtscreme til sensitiv hud En let dagcreme der passer til alle hudtyper.

Ansigtsvask til alle hudtyper En mild ansigtsvask som renser og fjerner urenheder – kan bruges hver dag både morgen og aften.

En nem makeupfjerner til sensitiv hud Fjerner makeup, selv vandfast mascara, og er milde mod øjne og sensitiv hud.

Mild og effektiv shampoo uden parfume eller farvestoffer Renser skånsomt håret og efterlader det sundt og let at rede ud. Velegnet til alle hår- og hudtyper og hjælper med at minimere risikoen for hudirritationer og allergi.

Fugter håret og gør det lettere at rede ud Dermatologisk testet, og passer til alle hår- og hudtyper. Efterlader dit hår fugtet og sundt.

Intimsæbe til alle hudtyper Vasker rent uden at udtørre og forstyrre hudens naturlige barriere.

Fugtgivende hånddesinfektions gel til dine hænder Dræber 99.9 % af alle bakterier og vira uden at udtørre eller irritere huden.

Minimere mærker på tøjet En mild antiperspirant specielt udviklet til at beskytte dig mod sved og hvide pletter eller gule mærker på tøjet.

Blød plejende body cream En body creme der giver fugt til alle områder på kroppen, mens den beskytter mod hudirritation.

Parfumefri shower gel til sensitiv hud En mild og effektivt badesæbe, som er specielt udviklet med en skånsom formulering til sensitiv hud.

Aerosol antiperspirant til alle hudtyper Udviklet til at beskytte dig mod sved og være mild mod din hud under armene.

En parfumefri roll-on til alle hudtyper En mild roll-on antiperspirant specielt udviklet til at beskytte dig mod sved og mod hudirritationer.

Minimere mærker på tøjet En mild antiperspirant specielt udviklet til at beskytte dig mod sved og hvide pletter eller gule mærker på tøjet.

Sæbe til sensitiv hud Renser nænsomt din hud og efterlader den med en ren og frisk følelse efter hver vask.

Mild og rensende shampoo til børn Shampoo til børns sensitive hud. Perfekt til daglig brug.

Til bad/skumbad til børns sarte hud En mildt og effektivt badesæbe, som er specielt udviklet til dit barns sensitive hud.

Neutrale Duo Caps Hvid Vaskekapsler for effektiv rengøring og hudbeskyttelse Neutral duo vaskekapsler er effektive til at rengøre og samtidig bevare farverne i dit tøj. Parfumefri og udviklet til sensitiv hud, og til at minimere risikoen for hudallergi.

Neutral er specielt udviklet til sensitiv hud. Neutral universalrengøring er et koncentreret rengøringsmiddel der er effektiv mod snavs til trods for den allergivenlige parfumefri formulering.

Neutral er specielt udviklet til sensitiv hud. Maskinopvasketabs specielt udviklet til sensitiv hud.

Neutrale Duo Caps Kulørt Vaskekapsler for effektiv rengøring og hudbeskyttelse Neutral duo vaskekapsler er effektive til at rengøre og samtidig bevare farverne i dit tøj. Parfumefri og udviklet til sensitiv hud, og til at minimere risikoen for hudallergi.

Parfumefri universalvaskepulver du trygt kan vaske dit tøj med Designet til at passe på hele din families vasketøj og hud. Den milde formulering i dette parfume-fri vaskepulver er dermatologisk testet og godkendt, hvilket gør det effektive vaskepulver til en god måde at tage hånd om hele familiens vaskebehov – selv for svære pletter og sensitiv hud.

Neutral er specielt udviklet til sensitiv hud. Neutral opvaskemiddel er et allergivenlig og parfumefri opvaskemiddel. Effektiv mod snavs og madrester.

Neutral er specielt udviklet til sensitiv hud. Neutral universal rengøringsspray er effektiv mod snavs og efterlader ingen striber. Parfumefri og minimere risikoen for hudallergi

Mild rensevand til ansigtet Plejer din hud ved at bruge den specielle micellar-teknologi, der renser og efterlader din hud ren og fugtet.

Mild shampoo som bekæmper skæl Specielt udviklet til at rense dit hår og hovedbund og forebygge for skæl, samtidig med at den er blid mod din hud.

Mild shampoo med balsameffekt Gør det nemt for dig at pleje dit hår på en mild måde – passer til alle hudtyper, selv sensitiv hud.

Parfumefri universalvaskepulver du trygt kan vaske dit tøj med Designet til at passe på hele din families vasketøj og hud. Den milde formulering i dette parfume-fri vaskepulver er dermatologisk testet og godkendt, hvilket gør det effektive vaskepulver til en god måde at tage hånd om hele familiens vaskebehov – selv for svære pletter og sensitiv hud.

Til at holde hvidt tøj hvidt Et vaskepulver specielt udviklet til dit hvide tøj og designet til alle hudtyper – ligegyldigt om du har sensitiv hud, eller blot foretrækker en blidere vask. Indeholder ikke nogle unødvendige ingredienser og efterlader dit tøj og sengetøj lyst, rent og lækkert.

Spørgsmål om vores produkter

  • Vi er her for at hjælpe dig med at skabe et hjem og en livsstil uden hudallergi. Uanset om du skal pleje normal til følsom hud, sensitiv babyhud eller en hud med tendens til eksem, har vi udviklet milde husholdningsprodukter og produkter til personlig pleje.

  • Et allergen er et stof, der kan forårsage en allergisk reaktion. Alle vores kroppe er forskellige: Hos nogle kan immunsystemet opfatte et stof som et 'fremmedlegeme' eller en 'farlig' trussel, mens andre slet ikke vil opleve en allergisk reaktion. Typiske allergener omfatter: parfume og duftstoffer, konserveringsmidler, dyrepels, støv, fødevarer (såsom mælk og hvede), pollen og topisk medicin.

  • Hvis et allergen kommer ind i kroppen, udløser dit immunsystem en antistofrespons. Antistofferne binder sig til specielle celler, vigtigst heraf mastcellerne. Når antistofferne kommer i kontakt med allergenet, frigiver mastcellerne deres egne stoffer, herunder histamin. Dette forårsager ubehagelig hævelse og inflammation i det omgivende væv – og det er din allergiske reaktion. Når irritation forbliver lokalt i ét område af kroppen, er de fleste symptomer fokuseret på den påvirkede del af kroppen (for eksempel hud, luftveje eller øjne).

  • Selv om vores produkter ikke er udviklet til behandling af eksem eller kontaktdermatitis, er vores formler fri for unødvendige tilsætningsstoffer som fx parfume og farvestoffer – hvilket gør dem skånsomme nok til at blive anvendt på hud, der har tendens til eksem. Alle hudtyper kan drage fordel af mildere husholdnings- og kropsplejeformler, da de hjælper med at forebygge hudirritation og hudallergiske reaktioner.