Symptomerne på tør hud kan ændre sig fra dag til dag, afhængigt af faktorer som vejret, dit stressniveau og de produkter, du bruger. Læs mere om, hvordan du identificerer enkle ændringer i din daglige rutine, der kan hjælpe dig med at undgå tørhed, og hvorfor Neutral er det ideelle valg til skånsom pleje.

Foretag enkle ændringer    

Tænk over, hvordan din livsstil kan give tør hud, og se, om du kan gøre noget anderledes. Små ændringer i alt fra dit kontormiljø til valg af vaskemiddel kan gøre en stor forskel. Vinterhuden er ofte tilbøjelig til at blive tør: Luft kan holde på mere vanddamp ved højere temperaturer, så på en meget kold dag er der næsten ingen fugt i luften. Ved at holde dig beskyttet mod vind og sol kan du hjælpe med at beskytte din hud mod kulden.

 

Hyppig vask er en anden synder, når vi taler om tør hud, især for dine hænder. Hvis kronisk tørhed og sprukne hænder ikke behandles, kan det resultere i en form for irritativt kontakteksem. Huden kan blive sårbar og udvikle allergi over for de produkter, du bruger, og det kan føre til allergisk dermatitis. Neutral flydende sæbe fjerner effektivt snavs og beskytter samtidig hudens naturlige pH for at minimere risikoen for hudirritation og hudallergiske reaktioner.Er huden meget tør kan en god håndcreme anvendes til at give fugt."

 

Fugtgivende hudpleje

Hudpleje handler om biologi: Du vil gerne hjælpe din hud med at opretholde en optimal fugtbalance i forhold til det omgivende miljø. Epidermis, også kaldet overhuden, fungerer som en delvis fugtbarriere og hjælper med at regulere fugtniveauet i huden.

 

Fugt hjælper lipidstrukturerne, eller fedtsyrerne, mellem cellerne i stratum corneum med at opretholde en flydende tilstand. Vask med skrappe sæber fjerner både ydre og indre lipider, hvilket beskadiger stratum corneum og forstyrrer denne barriere. Det kan udløse en ond cirkel af udtørring: Jo mere skade hudens øverste lag udsættes for, desto sværere er det for den at opretholde et optimalt funktionsniveau.

 

Neutrals hovedbunds-, ansigts- og kropsprodukter er dermatologisk testet og produceret uden parfume eller farvestoffer og giver en friskere og blød oplevelse uden hudirritation.  

 

Milde husholdningsprodukter

Skrappe vaskemidler og rengøringsvæsker til husholdningsbrug er særligt skadelige. For at undgå problemer skal du altid læse etiketten på de produkter, som din hud kommer i kontakt med. Ideelt set er det bedst at vælge produkter med så få kemikalier eller unødvendige tilsætningsstoffer som muligt. Vores vaske-og opvaskeprodukter er udviklet, så de er skånsomme over for huden, samtidig med at de fjerner pletter og snavs og blødgør dit tøj. Det betyder, at du kan få de samme rene resultater, som du normalt forventer, kombineret med en blid finish, der efterlader dig tryg hele dagen.