Neutral Flydende Vaskemiddel Hvid 

Holder dit hvide tøj hvidt

Holder dit hvide tøj hvidt Holder dit vasketøj hvidt og rent og hjælper din hud med at beskytte den mod hudirritationer. 

Share


Dette flydende vaskemiddel til hvidt tøj er udviklet til at hjælpe med at beskytte sensitiv hud mod irritationer og minimere risikoen for allergi.
Fra sengetøj til babytøj, vores vaskemiddel fjerner effektivt svære hverdagspletter og hjælper dig med at passe på dit tøj. Indeholder ikke parfume eller farvestoffer. Dermatologisk testet Svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Nordic og AllergiCertified.

  • Specielt udviklet til følsom hud
  • 0 % parfume, 0 % farvestoffer
  • Hypoallergen Dermatologisk testet
  • Velegnet til hvidt tøj og babytøj
  • Fjerner effektivt pletter
  • Produceret med vedvarende energi


Dosér efter anvisningen på emballagen og efter vandets hårdhedsgrad og tøjmængde. Doseringsvejledningen er til hhv. 3-5 kg tøj, 5-10 kg tøj og til håndvask. Ved ekstra snavset tøj og i områder med hårdt vand øges doseringen.Brug hætten til dosering og hæld enten vaskemidlet i skuffen eller direkte ind i vasketromlen, brug evt. en vaskebold til dosering.Overdosering gør ikke vasketøjet renere og er skadeligt for miljøet! For håndvask: følg doseringsvejledningen som er til 8 l vand. Ved håndvask, brug handsker for at beskytte sensistiv hud. Nem at dosere og opløse. Følg altid vaskeanvisningen i tøjet. Sortér tøjet efter grader og farve.Vanskelige pletter kan forbehandles før vask ved at benytte vaskemiddlet direkte på pletten i ca.10 minutter inden vask. Til uld og silke anbefales Neutral uld og finvask, som er uden enzymer.