Som en travl nybagt mor kan det godt være svært at finde tid til et brusebad, endsige en fuld hudplejerutine. Og hvis du har følsom hud, er det endnu vigtigere for dig at tage dig tid til at passe godt på dig selv. Se vores smarte genveje nedenfor, der hjælper dig med at holde din hud så rolig som muligt, selv når resten af dit liv er alt andet end roligt ...

1: Find et vaskemiddel, der passer til alle   

Mængden af natdragter og sokker vokser for hver dag, der går, og vi tør næsten vædde på, at din vasketøjsbunke aldrig har været større. I stedet for at skulle vaske hver maskine med et specifikt vaskemiddel, foreslår vi, at du vasker det hele med Neutrals vaskemidler. Vores vaskemidler, vaskepulvere og skyllemidler er milde nok til barnets følsomme hud – og din. Tøjet bliver dejligt blødt, uden brug af unødvendige kemikalier, der kan forværre følsom hud.

 

2: Ansigtsservietterne vinder

Det er ved at være sengetid efter en lang dag med den lille ny – og til en lang nat med selvsamme krudtugle. Når du ikke har tid til en fuld rense-, tonic- og fugtighedsrutine, er den perfekte genvej at have en pakke Neutral ansigtsservietter ved hånden. Hurtigt, nemt og effektivt fjerner de makeup, snavs og urenheder og efterlader din hud ren og forfrisket. Så vil en god nats søvn være prikken over i'et.  

 

3: Tag bad med dit barn

Lange, helende brusebade er muligvis en ting, der nu hører fortiden til, men der er en enkel måde at holde sig ren på med en lille krudtugle i huset: Tag den lille med i bad! Ud over at I får den perfekte bondingoplevelse, kan I også deles om Neutrals babysæbe og vaskegel. De er milde nok til hverdagsbrug, for formlerne er specielt udviklet, så de reducerer risikoen for irritation og allergiske reaktioner i barnets hud – og din.