Neutral Flydende Vaskemiddel Kulørt 

Holder farverne flotte på dit kulørte tøj

Dette flydende vaskemiddel er udviklet med fokus på din hud og hjælper med at bevare farverne på dit kulørte tøj og fjerner pletter. 


Dette flydende vaskemiddel er udviklet med fokus på din hud og hjælper med at bevare farverne på dit kulørte tøj og fjerner hverdagspletter.
Med milde ingredienser giver denne formulering en nænsom vask til kulørt tøj, der samtidig hjælper dig med at skåne hele familiens hud - uanset om den er sensitiv eller det er babyhud.

  • Fremstillet til daglig brug med en særlig formulering til sart hud
  • 0 % parfume, 0 % farvestoffer
  • Hypoallergen Dermatologisk testet, Svanemærket og deklareret i samarbejde med
  • Astma-Allergi Nordic og AllergiCertified.
  • Velegnet til kulørt tøj - også til babytøj
  • Fjerner effektivt pletter og bevarer farverne længe
  • Produceret med vedvarende energi


Dosér efter anvisningen på emballagen og efter vandets hårdhedsgrad og tøjmængde. Doseringsvejledningen er til hhv. 3-5 kg tøj, 5-10 kg tøj og til håndvask. Ved ekstra snavset tøj og i områder med hårdt vand øges doseringen.Brug hætten til dosering og hæld enten vaskemidlet i skuffen eller direkte ind i vasketromlen, brug evt. en vaskebold til dosering.Overdosering gør ikke vasketøjet renere og er skadeligt for miljøet! For håndvask: følg doseringsvejledningen som er til 8 l vand. Ved håndvask, brug handsker for at beskytte sensistiv hud. Nem at dosere og opløse. Følg altid vaskeanvisningen i tøjet. Sortér tøjet efter grader og farve.Vanskelige pletter kan forbehandles før vask ved at benytte vaskemiddlet direkte på pletten i ca.10 minutter inden vask. Til uld og silke anbefales Neutral uld og finvask, som er uden enzymer.