Neutral Antiperspirant Deo Roll-on 

Neutral er specielt udviklet til sensitiv hud.

Neutral Anti-perspirant Roll-on Deodorant er specielt udviklet til følsom hud og reducerer sved og dårlig lugt i op til 48 timer samtidig med, at den skåner huden. Neutral Anti-perspirant Roll-on er udviklet med henblik på at beskytte din hud mod allergi og irritation, så formlem er skabt med 100% biologisk nedbrydelige ingredienser, parfumefri og indeholder hverken alkohol eller farvestoffer. Men selv om den er mild mod huden, er den stadig kraftig nok til at holde dig frisk hele dagen. 

Share


Neutral Anti-perspirant Roll-on Deodorant er specielt udviklet til følsom hud og reducerer sved og dårlig lugt i op til 48 timer samtidig med, at den skåner huden. Neutral Anti-perspirant Roll-on er udviklet med henblik på at beskytte din hud mod allergi og irritation, så formlem er skabt med 100% biologisk nedbrydelige ingredienser, parfumefri og indeholder hverken alkohol eller farvestoffer. Men selv om den er mild mod huden, er den stadig kraftig nok til at holde dig frisk hele dagen. Neutral Anti-perspirant Roll-on er Svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Nordic og AllergiCertified. Vi har desuden forbedret vores emballage, så den indeholder mindre plast end den tidligere. At være god mod huden er en del af alt, hvad vi tænker og gør i Neutral. Sådan har det været lige fra starten for over 40 år siden. Og det er det stadig. Følsom hud og hudallergier er også blevet et stigende problem for børn og voksne. Derfor har vi skabt en serie af skånsomme hudplejeprodukter, der passer til hele familien. Vores mål er at gøre det nemt at pleje og beskytte din og din families hud, uanset hudtype med produkter, som minimerer risikoen for hudallergier uden at deres effektivitet mindskes. Med et produktsortiment fra deodoranter til vaskemidler - og alt derimellem - kan Neutral derfor hjælpe dig med at skabe en lettere og blidere hudplejerutine hver dag. Lær mere om vores hudvenlige produkter til hele familien på neutral.dk

Efter at have været i bad, tør dig godt under armene før brug af antiperspirant; din hud vil være mere modtagelig overfor produktet på ren og tør hud.