Neutral Flydende Vaskemiddel Sort 

Holder sort tøj sort

Holder sort tøj sort Et mildt og effektivt flydende vaskemiddel der bevarer sort tøj sort længere, mens det hjælper dig med beskytte din hud mod irritation. 

Share


Dette effektive og flydende vaskemiddel til sort tøj er specielt udviklet til alle hudtyper; ideel til sensitiv hud eller til dig der blot fortrækker en blidere tøjvask til din familie. Vores formulering indeholder derfor kun milde ingredienser, så du minimerer risikoen for hudallergi og -irritationer Til uld og silke anbefales Neutral uld og finvask som er et vaskemiddel uden enzymer..
Efterlader vasketøjet rent og behageligt, mens det hjæper med at beskytte sensitiv hud mod irritation. Den dermatologisk godkendte formulering fjerner effektivt pletter og bevarer sort tøj sort længere.

  • Specielt udviklet til sensitiv hud
  • 0 % parfume og 0 % farvestoffer
  • Hypoallergen Dermatologisk testet deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Nordic og AllergiCertified.
  • Fjerner effektivt pletter og holder den sorte farve sort længere
  • Produceret med vedvarende energi


Dosér efter anvisningen på emballagen og efter vandets hårdhedsgrad og tøjmængde. Doseringsvejledningen er til hhv. 2-3 kg tøj og til håndvask. Ved ekstra snavset tøj og i områder med hårdt vand øges doseringen.Brug hætten til dosering og hæld enten vaskemidlet i skuffen eller direkte ind i vasketromlen, brug evt. en vaskebold til dosering.Overdosering gør ikke vasketøjet renere og er skadeligt for miljøet! For håndvask: følg doseringsvejledningen som er til 8 l vand. Ved håndvask, brug handsker for at beskytte sensistiv hud. Nem at dosere og opløse. Følg altid vaskeanvisningen i tøjet. Sortér tøjet efter grader og farve. Vanskelige pletter kan forbehandles før vask ved at benytte vaskemiddlet direkte på pletten i ca.10 minutter inden vask. Til uld og silke anbefales Neutral uld og finvask, som er uden enzymer.