I dag er det helt naturligt at leve bæredygtigt og tænke på miljøet. Desværre er det ikke altid lige nemt at finde husholdningsprodukter, som virkelig er miljøvenlige i hele kæden, lige fra produktion, indhold og genbrug til transport og CO2-aftryk. Hvem kan man stole på?

Når det kommer til vaskemidler, så har Verdensnaturfonden i Sverige følgende tommelfingerregler:

  • Det bedste for vores miljø er at bruge et vaskemiddel, som er mærket med Svanen eller Bra Miljöval.
  • Tænk på at dosere rigtigt og ikke at bruge for meget vaskemiddel.
  • Hvis du kan undgå at bruge skyllemiddel, n+E11år du vasker, så er det endnu bedre for miljøet, i og med at der udledes færre kemikalier.

Ligesom det er vigtigt for os hos Neutral, at vores produkter er skånsomme over for sart hud og passer til personer med allergier, så arbejder vi konstant på at minimere vores miljøpåvirkning. Det betyder blandt andet, at:

  • Alle vores produkter er Svanemærket.
  • Alle vores vaskemidler produceres med 100 % vedvarende energi.
  • En del af vores produkter fås i refill-udgave med 80 % mindre plast end den originale emballage.
  • Vores flasker til flydende vaskemiddel er fremstillet af 97 % genbrugsplast.
  • De fleste af vores produkter indeholder biologisk nedbrydelige ingredienser. Nogle af disse er flydende vaskemiddel og skyllemiddel, som indeholder hele 97-100 % biologisk nedbrydelige ingredienser.

Her kan du se alle vores allergi- og miljøvenlige vaskeprodukter.

Vores partnerskab omkring allergivenlige produkter

Neutral har i flere år samarbejdet med Astma- och Allergiförbundet om at udvikle allergivenlige produkter, som er et godt valg for både voksne og børn. Neutral-serien inkluderer vaske- og skyllemiddel uden parfume, farvestoffer og parabener for at mindske risikoen for allergi. Produktserien er meget bred og indeholder vaskemidler til både hvid og kulørt vask, både som pulver, flydende og de nye færdigdoserede vaskekapsler, som gør det enklere og mere effektivt end nogensinde at vaske.