Neutral Koncentreret Vaskepulver Kulørt 

Parfumefri universalvaskepulver du trygt kan vaske dit tøj med

Parfumefri universalvaskepulver du trygt kan vaske dit tøj med Designet til at passe på hele din families vasketøj og hud. Den milde formulering i dette parfume-fri vaskepulver er dermatologisk testet og godkendt, hvilket gør det effektive vaskepulver til en god måde at tage hånd om hele familiens vaskebehov – selv for svære pletter og sensitiv hud. 

Share


Dette universelle vaskepulver er specielt udviklet til alt vasketøj og alle hudtyper ved at være mild mod hud og effektiv mod pletter. Neutral Storvask kan bruges til næsten alt vasketøj (dog ikke uld og silke).

  • Rengør alt fra håndklæder og sengetøj til babytøj med en blid vask, der passer til hele familien.
  • Fremstillet med en særlig formulering til følsom hud
  • 0 % parfume, 0 % farvestoffer og 0% optisk hvidt
  • Dermatologisk testet og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Nordic og AllergiCertified
  • Produceret med vedvarende energi


Dosér efter anvisningen på emballagen og efter vandets hårdhedsgrad og tøjmængde. Doseringsvejledningen er til hhv. 3-5 kg tøj, 6-8 kg tøj. Ved ekstra snavset tøj øges doseringen med 30%.. Hæld enten vaskemidlet i skuffen eller direkte ind i vasketromlen, brug evt. en vaskebold til dosering.Overdosering gør ikke vasketøjet renere og er skadeligt for miljøet!Velegnet til både kulørt og hvidt tøj fra 30-95 C. Fjerner pletter, holder farverne klare og er fremstillet med en formulering, der minimerer risikoen for allergi og overfølsomhed.