Klør det på kroppen? Er du tør overalt eller bare pletvis? Har du eller nogen i familien problemer med atopisk eksem, tør, rød hud, som klør og skaller af? Huden er kroppens største organ, og den udsættes hele tiden for forskellige typer belastninger. Vejr og vind i vores nordiske klima kan gøre hudbarrieren tynd, skrøbelig og modtagelig over for allergener (stoffer, som kan forårsage en allergisk reaktion), der giver kløe og inflammation i huden. Tørt indendørsklima og tykt, ikke-åndbart tøj gør, at sart hud får det endnu dårligere i vinterhalvåret. Måske spiller stress og dårlig mad også ind? Eller alt for lange bade eller intensiv vask?

Alle disse faktorer kan føre til sart og tør hud, som igen kan føre til allergiske reaktioner og eksem. Eksem, eller atopisk dermatitis, har også genetiske årsager, men uanset årsagen til problemet har den sarte hud brug for hjælp til at styrke hudbarrieren, beskytte huden mod udtørring og tilføre fugt og fedt for at holde huden blød og smidig.

Alle vores hudcremer i Neutral-serien er særligt udviklet i samarbejde med Astma- och Allergiförbundet til at opfylde de behov, som personer med sart hud, allergi og eksem har. Cremerne er specielt fremstillet til sart hud, de er helt fri for parfume og farvestoffer, og de er dermatologisk testet. Se vores milde og effektive fugtgivere til huden:

Neutral Bodylotion: Fugtgivende lotion til daglig brug.

Udviklet til daglig brug med en særlig formel til sart hud. Læs mere her.

Neutral Intensive Repair Cream: Til hud, som behøver ekstra pleje. 

Parfumefri hudcreme, som er mild nok til selv den sarteste hud, men som også er så fed, at den er god til problemhud og meget tør hud. Læs mere her.

Neutral Håndcreme: Effektiv, lindrende og fugtgivende.

En mild håndcreme med sheasmør, specielt udviklet til at holde hænderne bløde og friske. Velegnet til alle hudtyper. Læs mere her.

Vores engagement i dig med sart hud

Det bedste, du kan gøre for at forebygge irritation, allergi og eksem, er at være omhyggelig, når du vælger hudplejeprodukter. Vi har helt fra starten haft en ambition om at udvikle produkter, som passer til den allersarteste hud. For at hjælpe dig med at holde dine og dine børns hudproblemer under kontrol har vi udviklet vores produkter i tæt samarbejde med astma- og allergiforbundene i Danmark, Norge og Sverige. Takket være disse partnere kan vi hele tiden holde os forrest i hudplejebranchen og udvikle rene, milde, farve- og parfumefri produkter, som holder både din og familiens hud fugtet, og som samtidig forebygger og mindsker risikoen for hudallergi og overfølsomhed. 

Læs mere her om, hvad du kan ændre i din hverdag for at undgå og forebygge tør hud, allergi og eksem!

 

Læs mere om vores nordiske samarbejdspartner her: https://www.asthmaallergynordic.com/