Hvilken ansigtscreme passer bedst til lige præcis dig? Det afhænger selvfølgelig af din hudtype, alder, livsstil og eventuelle problemområder, men de fleste leder efter en ansigtscreme, som giver huden en velbalanceret dosis fugt, spændstighed og en frisk glød. Hvis du har sart hud, så bør du nok føje lidt flere ting til listen, som fx ingen parfume, ingen farvestoffer og en speciel formel for at undgå irritation og allergiske reaktioner.

Vores ansigtscremer er nøje testet og særligt udviklet til at give både skånsom og effektiv næring til sart hud.

Neutral Dagcreme plejer både normal og sart hud med en mild formel, som mindsker risikoen for hudirritation. Den lette ansigtscreme absorberes hurtigt og nemt, hvilket gør den perfekt til morgenrutinen. Den er fremstillet uden alkohol og parfume og indeholder kun skånsomme ingredienser. Cremen er beriget med glycerin og E-vitamin, som fugter huden effektivt, gør den blød og velplejet og giver den en sund glød.

Vores natcreme er spækket med milde, fugtgivende ingredienser, som bidrager til at genoprette hudens fugtbalance, mens du sover. Med de fugtgivende og effektive ingredienser glycerin, jojobaolie og E-vitamin kan du starte dagen med en blød, fugtet og spændstig hud. Ansigtscremen er plejende og absorberes hurtigt, hvilket gør aftenens hudplejerutine let og smidig.

Neutral dagcreme og natcreme er specielt udviklet til sart hud:

  • Indeholder 0 % parfume og 0 % farvestoffer
  • Har en pH-værdi på 6,0
  • Dermatologisk testet
  • Svanemærket og anbefalet af Asthma Allergy Nordic.

Enkle hudplejetips, der gør en forskel

Det spiller også en rolle, hvordan du behandler din sarte hud, inden du påfører ansigtscreme:

  • Tænk gerne på ikke at vaske huden for længe eller bruge for varmt vand. Og din sarte hud har det meget bedre, hvis du forsigtigt dupper den tør med håndklædet i stedet for at gnubbe.
  • Kombiner gerne ansigtscremerne med vores skånsomme ansigtsrens og vores milde og friske ansigtsvand, så du får en komplet og plejende hudplejerutine til ansigtet.
  • Og sidst, men ikke mindst: Husk den indvendige pleje! Drik godt med vand, gør måltiderne både lystfulde og næringsrige, og sørg for at sove ordentligt – så vil du kunne se det på din hud.
  • Hvis du alligevel oplever irriteret hud og problemer, som ikke går over, så bør du altid konsultere en hudlæge.