( 34 )
Neutral Anti-perspirant Roll-on Deodorant er specielt udviklet til følsom hud og reducerer sved og dårlig lugt i op til 48 timer samtidig med, at den skåner huden. Neutral Anti-perspirant Roll-on er udviklet med henblik på at beskytte din hud mod allergi og irritation, så formlem er skabt med 100% biologisk nedbrydelige ingredienser, parfumefri og indeholder hverken alkohol eller farvestoffer. Men selv om den er mild mod huden, er den stadig kraftig nok til at holde dig frisk hele dagen.
Mild og effektiv shampoo uden parfume eller farvestoffer Renser skånsomt håret og efterlader det sundt og let at rede ud. Velegnet til alle hår- og hudtyper og hjælper med at minimere risikoen for hudirritationer og allergi.
Mild shampoo med balsameffekt Gør det nemt for dig at pleje dit hår på en mild måde – passer til alle hudtyper, selv sensitiv hud.
Parfumefri shower gel til sensitiv hud En mild og effektivt badesæbe, som er specielt udviklet med en skånsom formulering til sensitiv hud.
Mild shampoo som bekæmper skæl Specielt udviklet til at rense dit hår og hovedbund og forebygge for skæl, samtidig med at den er blid mod din hud.
Plejende ansigtscreme til sensitiv hud En let dagcreme der passer til alle hudtyper.