Topic
For
Sort by
0 atricle(s)

Forebyg allergi hos børn med særlig risiko

Et barn har særlig risiko for at udvikle allergi, hvis mor, far eller større søskende har eller har haft en lægediagnosticeret allergisk sygdom. Ved allergisk sygdom

Read more »

Ofte stillede spørgsmål om tøjvask

Måden, du håndterer familiens sengetøj, tøj og legetøj på, kan være en stor hjælp i forhold til familiens hudpleje. Vores Ofte stillede spørgsmål kan hjælpe dig med at holde dit vasketøj sikkert for familiens hud.

Read more »

8 ting, du bør vide om psoriasis

Psoriasis er meget mere end det, man kan se med det blotte øje. Læs vores liste, og se, hvordan hudsygdommen er forbundet med vores immunforsvar m.m.

Read more »

Allergenliste

Vil du gerne vide mere om allergener? Her er vores allergenliste, som vil hjælpe dig med at forstå, hvad der forårsager reaktioner hos personer med sart hud.

Read more »

Pleje af tør hud

Fra omgivelserne omkring dig til de produkter, du bruger – læs vores råd om, hvordan din daglige rutine kan medføre tør hud.

Read more »

Gode råd til nybagte mødre: Plej din hud

Pleje af følsom hud som nybagt mor: Læs vores tre bedste tips om tidsbesparende hudpleje med en nyfødt.

Read more »

Vaskeråd

Dosér vaskemidlet korrekt. Lad være med at bruge for meget vaskemiddel. Det skader miljøet, og sæberester i tøjet kan give allergi. Den korrekte dosering Lad være med at bruge for meget vaskemiddel. Det skader miljøet, og sæberester i tøjet kan give allergi. Den korrekte dosering afhænger af vandets hårdhed (kalkindhold). Du kan finde information om vandets hårdhed i dit lokalområde på din kommunes hjemmeside.

Read more »

Det nyfødte barns hud: Liste over tegn på irritation

Silkeblød babyhud er slet ikke så almindelig, som du måske tror. Læs om de forskellige pletter og irritationer, som nyfødte er tilbøjelige til at få i starten.

Read more »

Alt, du har brug for at vide om atopisk eksem

Eksem og din familie: Vi besvarer ofte stillede spørgsmål om, hvordan, hvorfor og hvor tegn på atopisk eksem blusser op.

Read more »