Topic
For
Sort by
0 atricle(s)

Alt, du har brug for at vide om atopisk eksem

Eksem og din familie: Vi besvarer ofte stillede spørgsmål om, hvordan, hvorfor og hvor tegn på atopisk eksem blusser op.

Read more »

Ofte stillede spørgsmål om tøjvask

Måden, du håndterer familiens sengetøj, tøj og legetøj på, kan være en stor hjælp i forhold til familiens hudpleje. Vores Ofte stillede spørgsmål kan hjælpe dig med at holde dit vasketøj sikkert for familiens hud.

Read more »

Børneeksem

Børneeksem er den mest almindelige form for eksem hos børn. Det kaldes også atopisk dermatitis og atopisk eksem. Du kan kende børneeksem ved, at den

Read more »

Tips til at reducere hudirritation hos børn

Den bedste måde at pleje din families hud på er at hjælpe dem med at undgå irritation i første omgang. Her er 8 tips til at hjælpe dig med at holde dit hus fri for irritationskilder.

Read more »

Eksem og dermatitis

Eksem kaldes også dermatitis og dækker over hudlidelser, der giver rød, tør, kløende hud og blærer. Har du haft børneeksem, så har du større risiko for at få

Read more »

9 ting, du kan gøre for at hjælpe dit barn med eksem

Eksem er meget almindeligt hos børn – og håndtering af det er lettere, end du måske tror. Her er ni trin, du kan tage for at sikre, at din rutine fungerer optimalt.

Read more »

Forebyg allergi hos børn med særlig risiko

Et barn har særlig risiko for at udvikle allergi, hvis mor, far eller større søskende har eller har haft en lægediagnosticeret allergisk sygdom. Ved allergisk sygdom

Read more »

8 ting, du bør vide om psoriasis

Psoriasis er meget mere end det, man kan se med det blotte øje. Læs vores liste, og se, hvordan hudsygdommen er forbundet med vores immunforsvar m.m.

Read more »

Gode råd når dit barn har allergi

Har du et lille barn med astma, allergi eller eksem, så har vi nogle gode råd, du kan følge i hverdagen og når du plejer dit barn.

Read more »