Neutral Babyolie 

Plejende olie til babyers sensitive hud

Plejende babyolie til din babys sensitive hud. En babyolie fra Neutral efterlader din babys hud blød og sund. Læs mere om vores babyolie her. 


Vores babyolie er udviklet med få, men gode ingredienser, og efterlader din babys hud blød og sund. Neutral Babyolie er udviklet til alle hudtyper – selv den mest sensitive babyhud – og hjælper mod hudproblemer såsom arp. Den er fri fra farve og parfume, samt hjælper med at holde din babys hud sund uden bekymringer - hver dag. Takket være vores ikke-fedtende formulering, er vores babyolie nem at bruge – om det er efter badet, eller når du er på farten. Neutral babyolie er Svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Nordic og AllergiCertified.

  • Blødgørende og ikke-fedtende, velegnet til tør og sensitiv babyhud
  • Behandler almindelige hudproblemer hos babyer
  • Fremstillet til daglig brug med en særlig formulering til sart hud
  • 0 % parfume, 0 % farvestoffer
  • pH værdi på 4.7-5.1
  • Dermatologisk testet


Babyolie kan anvendes på flere forskellige måder. Du kan dryppe et par dråber babyolie i vandet, når du bader din baby. Det er med til at tilføre fugt og blødgøre din babys hud. Husk på at babyolie ikke er rengørende. Derfor bør du altid vaske din baby med lidt sæbe, hvis du skal fjerne snavs og bakterier. Du kan også anvende babyolie til at massere din baby med. Neutrals babyolie tilfører masser af fugt, og føles berigende og naturlig på huden. Massér din baby med babyolie inden sengetid for at skabe ro og dysse din baby i søvn. En babyolie kan også anvendes som middel mod arp. Arp er skæleksem, som ses i hovedbunden; specielt hos spædbørn. Arp er døde hudceller og fedt, som afstødes fra hudens talgkirtler. Du kan anvende babyolie mod arp i din babys hovedbund, ved at smøre lidt på det udsatte område. Lad babyolien virke natten over og anvend en tættekam eller frotté vaskeklud/ håndklæde og nulre det forsigtig af. Du kan evt. vaske olien ud efterfølgende med lidt babyshampoo.