All Products

Cancel

Clear all

Types
Ingredients

Products list

Select a category

Filter

View
Sort by
0 product(s)

Neutral Micellar Vand 3-i-1 renser og opfrisker din hud ved at bruge den specielle micellar-teknologi, der renser og efterlader din hud ren og fugtig.

Skån miljøet for ekstra plastik med en refill-pose af vores milde flydende håndsæbe.

Efterlad dit hår fugtet og sundt, og din hud fri fra tørhed med denne balsam. Neutral Balsam er dermatologisk testet og godkendt, samt et mildt valg til alle hår- og hudtyper.

Vores skånsomme uldvask passer på både dig og dit uld- og silketøj. Den er specielt udviklet med en særlig formulering som reducerer risikoen for allergi og overfølsomhed for dig med sensitiv hud.

Et koncentreret vaskepulver til dit farvede tøj. Indeholder kun milde ingredienser, der er blide mod din hud og efterlader dit tøj farverigt.

Hold dit tøj blødt og din hud behagelig med vores specielt udviklede skyllemiddel.

Hold dit vasketøj hvidt og rent og hjælp din hud med at beskytte den mod hudirritationer. Velegnet hvis du har sensitiv hud, eller blot fortrækker en blidere vask.

Vores vaskekapsler giver en hygiejnisk, pålidelig vask til alt dit kulørte tøj, håndklæder og sengetøj. Udviklet med 0 % parfume og 0 % farve, er den milde formulering et ideelt valg, hvis du har sensitiv hud, tilbøjelighed til allergi, eller bare foretrækker en mildere vask.

Dette milde flydende vaskemiddel hjælper dit tøj med at holde farverne, samt hjælper med at minimere risikoen for allergiske hudreaktioner.

Designet til at passe på hele din families vasketøj og hud. Den milde formulering i dette parfume-fri vaskepulver er dermatologisk testet og godkendt, hvilket gør det effektive vaskepulver til en god måde at tage hånd om hele familiens vaske behov – selv for svære pletter og sensitiv hud.

Vores milde flydende vaskemiddel holder dit vasketøj sort, mens det hjælper dig med beskytte din hud mod irritation.