Vi arbejder i øjeblikket på et nyt website og beklager eventuelle problemer med det nuværende site.

Små børns følsomme hud

Er du nybagt forældre, så har du sikkert en masse spørgsmål om din babys hud. Hvor ofte skal min baby bades? Er det nødvendigt med shampoo? Skal jeg smøre min baby i creme?

Faktisk er det ikke så svært. Det handler om, at du lærer dit lille barns hud at kende og stoler på din dømmekraft. Nogle ting er det dog rart at vide, når det kommer til små børn og hud.

Huden er fra fødslen kroppens største og vigtigste organ. Huden beskytter kroppen mod ydre påvirkninger som bakterier og virus – og regulerer kroppens væskebalance. En nyfødt babys hud er tynd, bliver let tør og har endnu ikke opbygget en bakterieflora, der beskytter mod fremmede mikroorganismer.

Derfor er det vigtigt, at du lige fra begyndelsen holder øje med, om din barns hud har det godt. Når du sørger for, at huden ikke bliver tør, og holder dig til milde, parfumefri produkter, kan du i mange tilfælde undgå hudproblemer.

Neutral er et godt valg, når du vil give din babys hud en god start. Neutral babyserie er uden parfume, farve og andre unødvendige tilsætningsstoffer, der kan irritere huden.

Få svar på nogle af de almindelige spørgsmål om børn og hud her.


TOP