Vi arbejder i øjeblikket på et nyt website og beklager eventuelle problemer med det nuværende site.

Forår

Forår

Pas på solstrålerne

Det er godt for store og små at komme ud i forårssolen. Men husk, at huden slet ikke vant til solens skarpe stråler på denne årstid. Beskyt huden med solcreme, og bliv ikke i solen for længe ad gangen.

Hold pollen uden døre

Pollensæsonen starter allerede i det tidlige forår, hvor pollen fra el, hassel og birk kommer i luften. Er dit barn allergisk over for disse, så er det en god idé kun at lufte ud morgen og aften, hvor pollentallet er lavest. Undgå også at tørre tøj udenfor, og tage birkegrene og pilegrene indenfor.

Skyl pollen væk

Du kan undgå, at dit barn tager pollen med i seng ved at vaske eller skylle dit barns hår før sengetid. Du kan også hjælpe dit barn af med pollen ved at skylle øjne og næse med isotonisk saltvand. Har dit barn pollenallergi, kan det være nødvendigt at snakke med lægen om medicinsk behandling.

Gør forårsrent

Når lyset kommer, er det dejligt at få gjort forårsrent. Det er også godt for allergiske børn at komme støv, snavs og husstøvmider til livs. Kom ind i alle kroge, hjørner, skabe, bag møbler og vask vinduer, gulve, dyner, puder og tæpper. Vælg produkter med Den Blå Krans.

Smør eksemhud

Det er ikke kun om vinteren, at dit barn har brug for hjælp mod tør hud, hvis det har eksem. Smør dit barn dagligt med en uparfumeret creme. I foråret kan du måske skifte til en, der er knap så fed.

Vask nyt tøj

Skal dit barn have nyt tøj, så vask det 1-2 gange før brug. Nyt tøj kan indeholde rester af kemikalier, som kan give allergiske reaktioner, udslæt og hudirritation.

TOP